20 september 2021

Welkom Hanna

Voorstelling van een nieuwe collega

Na 5 jaar studeren en fictieve casussen oplossen was het tijd voor de realiteit. Ik ben ervan overtuigd dat de praktijkervaring die ik bij Atrius opdoe mij veel rijker zal maken dan nog een jaartje of twee verder studeren. Ik zal de beste sushi van Leuven missen, maar ik heb vooral heel veel zin in dit nieuwe begin.

Ambitie binnen Atrius

Ik ben heel dankbaar dat ik bij Atrius mag starten. Ik voelde mij meteen heel welkom in het team en hun passie voor het beroep werkt aanstekelijk. Met Mr. Wuyts als stagemeester en verder begeleid door de rest van het team krijg ik een heel diverse opleiding binnen alle takken van het recht. Binnen Atrius wordt in eerste instantie geprobeerd conflicten minnelijk op te lossen, deze ingesteldheid spreekt mij aan en hier draag ik graag aan bij. Ik wil een advocaat zijn die dicht bij de mensen staat en die steeds luistert naar elk specifiek verhaal om zo tot de beste oplossing te komen.

Wie is Hanna?

Als echte Berlaar-Heikantenaar ben ik iemand die graag onder de mensen is. In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk te reizen. Daarnaast speel ik al jarenlang toneel bij het Heists-Kamertoneel, dus als je mij graag eens in een andere rol ziet, altijd welkom!

Hanna