05 oktober 2020

Welkom Alexander!

Voorstelling van nieuwe collega

Na 6 jaar studeren ben ik eindelijk aan het echte (advocaten)leven begonnen. Geen feestjes of cantussen meer op dinsdagavond, niet langer ontbijten om half 12 en terug voltijds thuis wonen. Het kan verkeren.

Desalniettemin was 6 jaar studeren lang genoeg. Gooi er nog een corona-lockdown bij en het was duidelijk dat ik nood had aan het echte (advocaten)leven. Na al die jaren intellectueel afzien kan ik de gedrilde leerstof eindelijk toepassen in de praktijk. Niet dat ik nu niet intellectueel afzie, maar ik hoef het tenminste niet langer in een aftands Leuvens kot te doen.

Ambitie binnen Atrius

Alleszins ben ik blij dat ik bij Atrius van start kan gaan. Het is een team vol leuke collega’s die mij hartelijk ontvangen hebben en mij ongetwijfeld alle kneepjes van het vak zullen leren. Met een stagemeester als Mr. Wuyts kan een advocatencarrière niet beter van start gaan! Ik zal in ieder geval mijn uiterste best doen om elke cliënt op de best mogelijke manier bij te staan. Ter land, ter zee en in de lucht.

Wie is Alexander?

Men vroeg mij ook om hier nog wat persoonlijke info over mezelf te geven, maar op het internet moet men daar toch voorzichtig mee zijn. Mark Zuckerberg kijkt altijd mee. Niettemin zal ik een tipje van de sluier lichten: ik ben geboren en getogen in Grobbendonk en in mijn vrije tijd probeer ik regelmatig te fietsen. In de winter ga ik ook steeds een keer of twee snowboarden. Als je echter meer persoonlijke informatie over mezelf wilt weten, zal je toch een afspraak moeten maken met mij op kantoor. Je zal er wel voor naar Herentals moeten komen, maar je komt misschien wel te weten of ik huisdieren heb of niet. Ik zou niet twijfelen!

Groeten en hopelijk tot snel

Alexander