Huur

Onze ervaren specialisten in huurrecht bieden bijstand in twee belangrijke deelgebieden: woninghuur en handelshuur.

Woninghuur

Atrius verdedigt de belangen van zowel verhuurders als huurders van appartementen en woningen. Wanneer u van plan bent een huurovereenkomst af te sluiten, is het verstandig om ons advies in te winnen.

Ook als er zich een conflict voordoet, kunt u op ons rekenen. Onze toegewijde huurrechtadvocaten begeleiden u in elke fase, inclusief bijstand tijdens procedures voor de vrederechter.

Handelshuur

Handelshuurovereenkomsten zijn onderhevig aan specifieke regels en voorschriften. Neem contact met ons op voor de opmaak of het nazicht van uw handelshuurovereenkomsten, zodat deze volledig voldoen aan alle wettelijke en juridische vereisten.

Atrius: uw partner in huurrecht

Of u nu een particulier bent die een woning wil verhuren of huren, of een ondernemer die een handelspand in gebruik neemt, onze advocaten staan klaar om u te begeleiden. Wij begrijpen dat huurrechtelijke kwesties soms complex kunnen zijn en tot verstrekkende gevolgen kunnen leiden. Daarom zetten wij onze uitgebreide kennis en expertise in om u te voorzien van helder en betrouwbaar advies.

Reken op een professionele en persoonlijke aanpak om uw huurrechtelijke aangelegenheden succesvol af te handelen.

Plan gratis en vrijblijvend een eerste afspraak

Contacteer ons